Aggelopoulos :: Δίκτυο Συνεργατών Αγγελόπουλος

Handmade CSS Design


Image of the Handmade CSS Design LogoNico Haitas και Αριστοτέλη Σομπότη

Οι Handmade CSS Design είναι μια ομάδα ατόμων που φτιάχνουν με πάθος προϊόντα όπως δικτυακούς τόπους και Επαγγελματικά Κοινωνικά Δίκτυα που χαρακτηρίζονται από το Στυλ, την Προσβασιμότητα, την Εγκυρότητα και την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητά τους.

Είμαστε φημισμένοι για τα εκπληκτικά μας σχέδια (6 διεθνείς διακρίσεις) που έχουν εύκολo στη χρήση του γραφικό περιβάλλον, και οι λύσεις που προσφέρουμε προσαρμόζονται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

Η επιτυχία των δικτυακών τόπων που σχεδιάζουμε είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερα επισταμένης μεθόδου που χρησιμοποιούμε. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον λεπτομερή σχεδιασμό και οργάνωση, στην σκληρή δουλειά, στην διαφάνεια και την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να παραδίδουμε το καλύτερο δυνατό δικτυακό τόπο για εσάς και αυτούς στους οποίους απευθύνεστε . Αναγνωρίζουμε ότι η ανάθεση ενός website μπορεί να αποβεί αποθαρρυντική, όμως γι’αυτό είμαστε εδώ – για να σας διευκολύνουμε, εξοικονομώντας πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε – ο ενθουσιασμός και η εμπειρία μας ειναι προφανή σε κάθε αποτέλεσμα . Σας καθοδηγούμε στη διάρκεια της ανάπτυξης και εξασφαλίζουμε ότι στο κάθε βήμα εξέλιξης του έργου είστε πλήρως ενημερωμένοι. Με την αποδεδειγμένη διαχείριση έργου γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει και επιπλέον εκπαιδεύουμε την ομάδα σας ώστε να μπορεί να ενημερώνει η ίδια τον δικτυακό σας τόπο. Εσείς μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, αφού θα είμαστε μαζί σας όσο χρειαστεί.

Με λίγα λόγια, οι Handmade CSS Design ενδιαφέρονται να προστατεύσουν την επένδυση που κάνετε για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να υπάρχουν πισωγυρίσματα στο μέλλον, ό,τι και αν συμβεί στην επιχείρηση ή στον οργανισμό σας και ανεξάρτητα από το πώς εξελίσσεται το διαδίκτυο. Οι ιστοσελίδες πρέπει να εξελίσσονται μαζί με εσάς και τους χρήστες σας καθώς αναπτύσσεστε και οι δυο παράλληλα. Στην Handmade CSS Design εξασφαλίζουμε ότι οι δικτυακοί τόποι προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κλίμακα, μέσα από εξωνυχιστικό σχεδιασμό, έρευνα και υπεύθυνη υλοποίηση.

Αναδρομή στην ιστορία μας…

Οι Handmade CSS Design σχηματίστηκαν το 2006 λόγω της έντονης ζήτησης που υπήρχε για την κατασκευή δικτυακών τόπων με υπευθυνότητα. Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε απόλυτη αντιστοιχία ποιότητας/κόστους και να παρέχουμε τις ορθές προδιαγραφές και πρακτικές του σύγχρονου διαδικτύου καθώς και να επιτύχουμε γρήγορη επιστροφή του κόστους της επένδυσης σας. Το όραμα της ομάδας είναι να σχεδιάσουμε μερικές από τις πιο όμορφες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Το 2007 η συνεργασία των Nico Haitas και Αριστοτέλη Σομπότη εξελίχθηκε σε ένα στούντιο που καλύπτει όλες τις ανάγκες για – σχεδιασμό, marketing 2.0, ανάπτυξη, media, multimedia, SEO (Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης) και μικρο-εφαρμογές αυτοματισμού. Οι εξαιρετικές συνεργασίες με τους πελάτες μας σήμαινε ό,τι η περεταίρω ανάπτυξη ήταν αναπόφευκτη και έτσι γίναμε μια ομάδα εννέα επαγγελματιών μέσα σε δώδεκα μήνες. Το 2007 ήταν πολύ καλό για εμάς και από την άποψη των διακρίσεων: συμμετείχαμε στην δημιουργική ομάδα που έφερε τα τρία πρώτα διεθνή βραβεία για το expresspublishing.co.uk.

To 2008 ήμασταν ανάμεσα στους πρώτους, αν όχι οι πρώτοι, που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε και να σχεδιάζουμε επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα. Οι τότε γενναίοι πελάτες μας, γενναίοι γιατί δέχθηκαν να μας εμπιστευθούν στο ότι αυτό είναι το μέλλον του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου και ο τρόπος προώθησης και επαγγελματικής δράσης σε αυτήν την νέα διαδικτυακή εποχή καθοδηγήθηκαν βήμα προς βήμα από εμάς στον νέο διαδικτυακό κόσμο. Τους συστήσαμε με τους περίεργους νέους όρους όπως Twitter, Facebook και Linkedin απαραίτητα και ζωτικά για τις επιχειρήσεις τους.

Το 2009, μια χρονιά σταθμός για την ομάδα μας, γίναμε μέλη του δικτύου συνεργατών Aggelopoulos και ανοίξαμε τον οίκο του Handmade CSS Design όπου τώρα βρίσκονται τα νέα γραφεία μας και αντιπροσωπεύουν την καρδιά της επιχείρησής μας στην καρδιά της Αθήνας, ενώ τρία ακόμα βραβεία προστέθηκαν στο ενεργητικό μας: viladonis.gr, expresspublishing.co.uk/elt/fairyland και expresspublishing.co.uk/elt/upstream.

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ρίξετε μια ματιά στο CES 2010 Show (Consumer Electronics Show) για να συνειδητοποιήσετε ότι το μέλλον είναι φορητό, από την ανάπτυξη φορητών δικτυακών τόπων για κινητά μέχρι εφαρμογές για Smartphones, Android και iPhone. Και… μαντέψτε, εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να προχωράμε προς αυτήν την κατεύθυνση και έχουμε αρχίσει να δημιουργούμε περιεχόμενο που απευθύνεται σε αυτές τις αγορές.

Βρείτε περισσότερα για τους περίφημους συνεργάτες στο Linkedin…

Αφήστε μηνυματάκι στο Twitter…

Μπορείτε επίσης να μας κάνετε έλεγχο στον δικτυακό μας τόπο…

Λεπτομέρειες Επαφών

Διεύθυνση: Δημοφώντος 100, Ανω Πετράλωνα, Τ.Κ. 118 51
Τηλ.: +30 210 3477124
Email: Nico – nicohaitas [ @ ] aggelopoulos [ . ] net Aristotelis – sobotis [ @ ] aggelopoulos [ . ] net

Προσωπική Φόρμα Επικοινωνίας των Nico Haitas και Αριστοτέλη Σομπότη

Για να στείλετε ένα προσωπικό email στους Nico Haitas και Αριστοτέλη Σομπότη παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και πατήστε ‘Υποβολή’. Παρακαλώ μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *  

Επίθετο *  

Email *  

Θέμα μηνυμάτων *  

Σχόλια *

Επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα ραντεβού;
 
 Ναί        Όχι

Αν ναι, συμπληρώστε το τηλέφωνό σας στο παρακάτω κουτί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
 
Τηλέφωνο  

Πληκτρολογήστε τα παρακάτω:
 
captcha
 
 

Μια απάντηση στο “Handmade CSS Design”

  1. […] για τα Πιστοποιητικά VeriSign Trust™ Seal and SSL, βρείτε περισσότερα για εμάς εδώ, καλώντας μας στο +30 693 62 66 644 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ […]

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!