Aggelopoulos :: Δίκτυο Συνεργατών Αγγελόπουλος

Η Handmade CSS Design αποκτά τον τίτλο VeriSign Trust Seal Partner


Image of Verisign and Handmade CSS DesignΗ VeriSign Trust™ Seal  και η Handmade CSS Design προσφέρουν Εμπιστοσύνη στην Διαδικτυακή σας Επιχείρηση.

Σπουδαία νέα, εξαιτίας της απαίτησης του κοινού για την συμπερίληψη ασφάλειας στα πακέτα δημιουργίας – ανάπτυξης ιστοσελίδων που προσφέρουμε, εδώ, στην Handmade CSS Design είμαστε τώρα στην περίφανη θέση να προσφέρουμε σε όλους μας τους πελάτες Πιστοποιητικά Verisign SSL, Σφραγίδες Εμπιστοσύνης κλπ.

Εάν όμως παραμένετε σκεπτικοί όσον αφορά αυτά τα ζητήματα, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί αυτό το άρθρο απευθύνεται ειδικά σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Ε, και;

 1. Τί σημαίνει αυτό για εμένα και την επιχείρησή μου;
 2. Γιατί να ξοδέψω επιπλέον χρήματα σε Σφραγίδες Εμπιστοσύνης;
 3. Τί θα κερδίσω από αυτή τη συμφωνία;
 4. Πόσο ακόμη πολύτιμο χρόνο θα πρέπει να επενδύσω στην ιστοσελίδα μου;
 5. Πώς θα μειώσει αυτό το “bounce rate” (το ποσοστό των επισκεπτών που προσπερνούν την ιστοσελίδα) στην ιστοσελίδα μου;
 6. Ποιοί ή τί είναι η Verisign;


Image of the Verisign Partner Logo

Η λίστα ερωτημάτων είναι ατελείωτη όσον αφορά στο θέμα αυτό. Γιά να δούμε… εάν μπορώ να συνοψίσω…

Έχετε επενδύσει χρόνο και χρήμα επάνω στην ιστοσελίδα σας – αναπτύσσοντας εξαιρετικό περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας το για τις μηχανές αναζήτησης και χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο για να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας. Όμως όταν οι επισκέπτες σας βρίσκουν στο διαδίκτυο, πώς τους πείθετε να αγοράσουν, να κάνουν το επιθυμητό «κλικ», ή να τηλεφωνήσουν; Πρέπει να εγκαθιδρύσετε Εμπιστοσύνη – κάτι το οποίο αποτελεί ουσιώδες συστατικό για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα σας, υποστηριζόμενη από το πιό έμπιστο όνομα στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας  ,τη  VeriSign Trust™ Seal, βοηθά σημαντικά στο να φέρει εμπιστοσύνη στην διαδικτυακή σας επιχείρηση, ανεξαρτήτως του εάν εκπροσωπείτε ένα blog, ηλεκτρονικό κατάστημα, portfolio, ή ιστοσελίδα επαγγελματικού κοινωνικού  δικτύου. Σας επιτρέπει να επιδεικνύετε την εξαιρετικής σημασίας και άμεσα αναγνωρίσιμη Σφραγίδα της VeriSign™ – ένα σύμβολο εμπιστοσύνης που επιδεικνύεται σε πάνω από 90.000 ιστοσελίδες σε 160 χώρες και αναγνωρίζεται από το 86 τις εκατό των αγοραστών στο διαδίκτυο. Επίσης  η VeriSign Trust Seal προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας στην ιστοσελίδα σας και τους πελάτες σας – εξασφαλίζοντας ότι η εμπιστοσύνη και η φήμη – υπόληψη που δημιουργείτε είναι απόλυτα προστατευμένη.

Εμπιστοσύνη Σημαίνει Πωλήσεις.

Η αναγνώριση του ισχυρού ονόματος  της VeriSign™, συνδυασμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ενδυναμώνει το όνομα που έχετε δημιουργήσει στο χώρο αγοράς στον οποίο ανήκετε και σας βοηθά στο να ξεχωρίζετε μεταξύ των ανταγωνιστών σας. Η  VeriSign Trust Seal σας επιτρέπει:

 • Να  επιδεικνύετε το νούμερο 1 όνομα ασφαλείας στο διαδίκτυο στους πελάτες σας – Ως το πιό γνωστό παγκοσμίως και το πιό έμπιστο όνομα ασφαλείας στο διαδίκτυο, η VeriSign™ ενσταλάζει εμπιστοσύνη και αναγνώριση σε πολλές από τις μεγαλύτερες εμπορικές ιστοσελίδες του κόσμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση του ίδιου ονόματος για να θεμελιώσετε την αξιοπιστία και να βοηθήσετε την ιστοσελίδα σας ώστε να φαίνεται πιό επαγγελματική – κάτι που αποτελεί σημαντική βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής σας.
 • Να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με την προσέγγιση πελατών σχεδόν αμέσως μετά την αγορά.  Η VeriSign Trust Seal βοηθάει στο να ξεχωρίζει ο σύνδεσμός σας στα αποτελέσματα αναζήτησης σε ενεργοποιημένες μηχανές αναζήτησης και στις ιστοσελίδες συνεργατών της VeriSign™, συμβάλλοντας παράλληλα και στην προσέγγιση περισσότερων πελατών στην ιστοσελίδα σας.
 • Να αυξήσετε τις πωλήσεις και να ελαχιστοποιήσετε τα ποσοστά προσπέρασης, καθώς και την εγκατάλειψη του καροτσιού αγοράς. Σε μελέτες με θέμα τον πελάτη, η παρουσία της Σφραγίδας εμπιστοσύνης της  VeriSign™ συνέβαλε στην αύξηση των διαδικτυακών αγορών σε ποσοστό 24 τις εκατό, με τα αποτελέσματα να κυμαίνονται ανάμεσα στο 10 και 36 τις εκατό.
 • Να μειώσετε το ρίσκο της φραγής από μηχανές αναζήτησης και browsers. Αποφύγετε να παρεμποδιστείτε από μηχανές αναζήτησης και φυλλομετρητές που ανιχνεύουν αυτόματα malware – κακόβουλο λογισμικό – το οποίο οι hackers μπορεί να εισάγουν στην ιστοσελίδα σας – με αυτόματη ανίχνευση και αναφορά για άμεση αποκατάσταση.

Πώς Δουλεύει

Η VeriSign Trust Seal δείχνει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας ότι η ταυτότητά σας και αυτή της  ιστοσελίδας έχουν επαληθευθεί – επικυρωθεί – από το κορυφαίο όνομα στην διαδικτυακή ασφάλεια. Η VeriSign™ το επιτυγχάνει αυτό με το να:

 • Επικυρώνει την επιχείρηση, τον οργανισμό, ή την ατομική σας ταυτότητα με την χρήση καθιερωμένων και αποδεδειγμένων διαδικασιών.
 • Πιστοποιεί ότι το domain (το όνομα της ιστοσελίδας σας ) ανήκει ή ελέγχεται από επικυρωμένο – επαληθευμένο –  λογαριασμό.
 • Επιβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα περνάει από καθημερινό έλεγχο  για κακόβουλο λογισμικό.

Αυτόματη εγκατάσταση από την Handmade CSS Design

Εφόσον η VeriSign™ επιβεβαιώσει την  ταυτότητα και την ιδιοκτησία της ιστοσελίδας, και η ιστοσελίδα περάσει τον έλεγχο για κακόβουλο λογισμικό από την VeriSign™, η VeriSign Trust Seal θα είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα σας. Έπειτα θα εισάγουμε αυτομάτως τα εγγεγραμμένα στοιχεία στον κώδικα της ιστοσελίδας σας (Όπως όλοι οι πελάτες της Handmade CSS Design γνωρίζουν,  θα το κάνουμε αυτό αυτόματα εμείς για εσάς, χωρίς έτσι να απαιτούνται προγραμματιστικές δεξιότητες από εσάς!). Όταν οι πελάτες κάνουν κλικ στην Σφραγίδα της VeriSign, μπορούν να δουν ότι το blog, το  portfolio, το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο, η ιστοσελίδα σας κλπ έχουν λάβει την πιστοποίηση γνησιότητας της VeriSign™, και ότι η ιστοσελίδα σας έχει πρόσφατα περάσει από έλεγχο για κακόβουλο λογισμικό.

Συνεχής Προστασία για την ιστοσελίδα σας και παρακολούθηση – προειδοποίηση από την Handmade CSS Design

Εν συνεχεία, η VeriSign™ ελέγχει σε ημερήσια βάση την ιστοσελίδα σας για ύπαρξη κακόβουλου λογισμικού. Εάν αυτό ανιχνευθεί, η σφραγίδα σβήνει αυτομάτως και εμείς από εδώ, στην Handmade CSS Design, σας ειδοποιούμε άμεσα για την εισβολή. Ως τμήμα των υπηρεσιών μας, εμείς, η Handmade CSS Design θα αναλάβουμε δράση και θα επικοινωνήσουμε με την  VeriSign Trust Center portal για να λάβουμε λεπτομερή πληροφόρηση ώστε να σας βοηθήσουμε να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό. Αφού πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του κακόβουλου λογισμικού και επιβεβαιωθεί με έναν απλό επανέλεγχο, η σφραγίδα εμφανίζεται και πάλι.  Έτσι εσείς δεν χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. Εμείς σας έχουμε καλυμμένους!

Α! Και δεν χρειάζεται επιπλέον χρόνος από την πλευρά σας ώστε να βρείτε επίλυση. Αυτό κι αν είναι απίθανο!

Η Σφραγίδα μέσα στην αναζήτηση: Προσεγγίστε τους πελάτες πρίν αυτοί προσεγγίσουν την ιστοσελίδα σας

Με την λειτουργικότητα  seal–in–search της VeriSign (η Seal-in-search είναι ενεργοποιημένη μεταξύ των συνεταίρων της VeriSign™ με  παρόχους τριμερούς τεχνολογίας και ιδιοκτήτες ιστοσελίδων). Η VeriSign™ εργάζεται για να κάνει το seal–in–search όσο το δυνατό πιό διαδεδομένο αλλά δεν εγγυάται την διαθεσιμότητά του), οι πελάτες που εγκαθιστούν ένα απλό plug-in browser και  βρίσκουν την ιστοσελίδα σας μέσω δημοφιλών μηχανών αναζήτησης θα δουν την  VeriSign Trust Seal δίπλα στην θέση ταξινόμησής σας στην λίστα των σελίδων  αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Επίσης οι πελάτες σας θα δουν την σφραγίδα δίπλα στα προϊόντα σας ή στο όνομα της επιχείρησής σας και στις ιστοσελίδες των συνεργατών της VeriSign™, συμπεριλαμβανομένων και έμπιστων παρόμοιων ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου.
Αυτό το προϊόν seal-in-search μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε μεταξύ των ανταγωνιστών σας, επιτρέποντάς σας να θεμελιώσετε εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σας και να προσεγγίσετε τους πελάτες πριν αυτοί ακόμη την επισκεφθούν.

Ποιός Πρέπει να Χρησιμοποιεί την VeriSign Trust Seal;

Όποιοσδήποτε οργανισμός ή επιχείρηση που έχει ιστοσελίδα ή παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί να κερδίσει από την χρήση της VeriSign Trust Seal. Σχεδιασμένη για μικρές ή μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, η VeriSign Trust Seal είναι ιδανική για:

 • Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούν τριμερή καρότσια αγοράς ή λύσεις πληρωμής
 • Τοπικές επιχειρήσεις και πάροχοι επαγγελματικών υπηρεσιών
 • Ιστοσελίδες που παρέχουν διαφημιστικό υλικό που επιθυμούν να αυξήσουν μετατροπές και παραπομπές
 • Blogs, επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα, ιστοσελίδες portfolio επιχειρήσεων, wikis, ή άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες που χρειάζονται να εγκαταστήσουν εμπιστοσύνη
 • Πάροχοι E-learning – διαδικτυακής εκπαίδευσης –  για την προστασία των στοιχείων συναλλαγής  αλλά και των προσωπικών δεδομένων των μαθητών

VeriSign Trust Seal  και VeriSign Secured Seal – Ποιά είναι η Διαφορά;

Η VeriSign Trust Seal αποτελεί μία προέκταση της εγκαθιδρυμένης και εξαιρετικά έμπιστης VeriSign Secured® Seal. Η VeriSign Secured Seal σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα είναι ασφαλισμένη από ένα Πιστοποιητικό VeriSign® SSL και επικυρωμένη από την VeriSign™.

 

Η VeriSign Trust Seal παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο θεμελίωσης εμπιστοσύνης σε μια ιστοσελίδα χωρίς την εγκατάσταση ενός Πιστοποιητικού SSL. Ωστόσο, εάν η ιστοσελίδα σας χρησιμοποιεί  ήδη SSL, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το VeriSign® SSL προκειμένου να επιδεικνύεται σε αυτή η VeriSign Trust Seal.

Και Γιατί VeriSign;

Το 93%  των Fortune 500 εταιριών  χρησιμοποιούν SSL και το 87% των μεγαλύτερων μεταπωλητών Internet στη Βόρεια Αμερική εμπιστεύονται την VeriSign™ (συμπεριλαμβανομένης της  VeriSign™ και των θυγατρικών της) για την προστασία των συναλλαγών των πελατών τους που πραγματοποιούνται και εδρεύουν στο Διαδίκτυο.

Σχετικά με την VeriSign

Η VeriSign™, Inc. (NASDAQ: VRSN) αποτελεί τον έμπιστο πάροχο υπηρεσιών Internet υποδομής για τον διαδικτυακό κόσμο. Δισεκατομμύρια φορές την ημέρα. Η VeriSign™ βοηθά επιχειρήσεις και καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο να ενασχολούνται και να συμπλέκονται σε επικοινωνίες και εμπορικές συναλλαγές με ανεπτυγμένο αίσθημα εμπιστοσύνης. Πρόσθετα νέα και πληροφορίες για την εταιρία αυτή είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:www.verisign.com

Μάθετε Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμολογιακές πολιτικές για τα Πιστοποιητικά VeriSign Trust™ Seal and SSL, βρείτε περισσότερα για εμάς εδώ, καλώντας μας στο +30 693 62 66 644 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ και θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να σας προσφέρουμε την τέλεια λύση για  τις ανάγκες του blog σας, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, του portfolio σας ή  του επαγγελματικού κοινωνικού σας δικτύου.

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!